bijenkasten.nl logo
Klantenservice
bijenkasten.nl logo
Klantenservice

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Wij streven ernaar om de bestelling binnen 1 week te versturen. Wij maken de bijenkasten in onze eigen timmerfabriek in Utrecht. Vakwerk vergt soms meer tijd, maar we garanderen dat u wacht op de beste kwaliteit!

Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen enkele minuten van ons een orderbevestiging per e-mail (Let op: dit kan ook in de spam komen). De levertijd van het pakket is afhankelijk van de bestelde producten.
Hoe kan ik betalen?
U kunt online shoppen en eenvoudig betalen via IDEAL, ook bent u van harte welkom in onze winkel in Utrecht. In de winkel kunt u pinnen of contant betalen. Wij accepteren geen biljetten boven de €50.
Wat zijn de verzendkosten?
Per pakket rekenen wij €12,50 verzendkosten binnen NL, complete kast €25 en naar BE rekenen wij €18,50 per pakket, complete kast €25.

Stuur ons een bericht

Bijenkasten.nl
Californiëdreef 26
3565 BL Utrecht
085 130 21 01
Bereikbaar tijdens onze openingstijden.
info@bijenkasten.nl
Of via het bovenstaande contactformulier.
Maandag: gesloten
Dinsdag:   gesloten
Woensdag t/m Vrijdag:
08:00 - 12:30 en 13:00 - 16:00
Zaterdag: 08:00 - 12:30
Bijenkasten.nl levert de beste bijenkasten in Nederland en België. We maken de producten zélf in onze timmerfabriek. Lees meer over ons bedrijf.
085 130 2101
info@bijenkasten.nl
betaalmethodes bijenkasten.nl
© Copyright 2022 - Bijenkasten.nl - Alle rechten voorbehouden
envelopephonemap-markerclockchevron-down
Dutch linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram