bijenkasten.nl logo
Klantenservice
bijenkasten.nl logo
Klantenservice

Retourneren

U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder reden te retourneren en gebruik te maken van het herroepingsrecht. Zodra het pakket bij ons is teruggekomen krijgt u het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd. De retourkosten van u thuis naar Bijenkasten.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u onderstaande formulier invullen en mailen naar info@bijenkasten.nl .

Uitzonderingen retourneren:

Niet retourneerbare producten zijn

  • Bijenkasten na behandeling
  • Producten niet in originele staat of geopend
  • Maatwerk specifiek voor de klant gemaakt
  • Etenswaren; bijv. honing, honinglolly's etc.

Garantie

  • Bijenkasten van red cedar en gemodificeerd hout worden geleverd met 1 jaar garantie, mits de kasten zijn behandeld met olie of propoleum, het oude product geretourneerd wordt en de aankoop bon aanwezig is.
  • Bijenkasten van vurenhout worden geleverd zonder garantie.

Overige producten worden geleverd met 6 maanden garantie, mits het oude product geretourneerd wordt en de aankoop bon aanwezig is

Bijenkasten.nl levert de beste bijenkasten in Nederland en België. We maken de producten zélf in onze timmerfabriek. Lees meer over ons bedrijf.
085 130 2101
info@bijenkasten.nl
betaalmethodes bijenkasten.nl
© Copyright 2022 - Bijenkasten.nl - Alle rechten voorbehouden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram